isoteks sør logo

Blåseisolering sparer deg for tid og gir et bedre resultat

Isolering med blåsemetoden har mange fordeler både i nye og eldre bygg. Vi hjelper både deg som bedrift eller privatkunde i hele Rogaland og Agder. 

Våre tjenester

Isolering - nye og eldre bygg

Vi hjelper deg med:

9

Isolering av nybygg for entreprenører og byggmestere

Få et bedre resultat ved å blåse isolasjon inn i alle type konstruksjoner. Resultat – et tettere bygg med høy brannmotstand utført på kortere tid og med enklere logistikk.

Les mer her.

9

Etterisolering av loft, vegger og gulv

Etterisolering med blåsemetoden gir deg et bedre resultat utført på kortere tid enn med tradisjonelle metoder. Blås inn mineralull i alle typer konstruksjoner og oppnå et tettere bygg med høy brannmotstand.

Isoteks avd

Erfaring siden

Avdelinger

Isoteks Miljø Sør

Vårt erfarne team i Isoteks Miljø Sør hjelper deg med å svare på alt du lurer på rundt innblåsing av isolasjon i eldre eller nye bygg. Hvis du ønsker, kommer vi på gratis befaring eller gir deg et uforpliktende pristilbud.

Isoteks Miljø er et familieselskap med røtter tilbake til 1968. Vi var en av de første i landet til å utføre innblåsing av isolasjon, og har siden den gang stadig vokst og rekruttert ny kompetanse. Vi tilbyr nå våre tjenester i nesten hele Norge, og har 55 medarbeidere fordelt på 6 avdelinger.

Våre trofaste kunder finner du både i stat, fylke, kommune, blant entreprenører, i industri og privatmarkedet. Vi er offentlig godkjent for sanering av både inn- og utvendig asbest, og er autorisert innblåsingsentreprenør av ROCKWOOL® og Knauf Insulation. Vi er sentralt godkjent i tiltaksklasse 2 og godkjent leverandør fra Startbank.

isoteks tg logo

Sentralt godkjent

er en kvalitetsordning for foretak i byggenæringen. Registeret har opplysninger om alle foretak som har fått rett til å bruke kvalitetsmerket sentralt godkjent.

startbank logo

StartBANK

eies av Byggenæringens Landsforening (BNL) og er en åpen informasjonsbase (dokumentasjonsdatabase) der alle leverandører som oppfyller objektive kriterier kan bli registrert. Basen er tilgjengelig for alle aktører som inngår avtale om bruk av ordningen.

Vi har erfaring siden 1968, og som landets største leverandør på blåseisolering kan du være trygg på at ditt prosjekt er i kompetente hender.

Kontakt oss