Supersuger

Rengjøring og fjerning av alle type harde og bløte masser

Med vår supersuger hjelper vi deg å fjerne alle typer masser på selv de vanskeligste plasser

Fjerning av stein, pukk, korn, sement, mel, jord eller flis

Ved bruk av supersugeren kan vi fjerne og komprimere massene du vil ha bort. Supersugeren kommer til på steder hvor bruk av annet graveutstyr er ødeleggende. Med slange og rør på opptil 300 meter kommer vi til nærmest overalt, og arbeidet etterlater seg ikke støv.

supersuger bil

Isolasjon

Isoteks Miljø tilbyr en innovativ metode for suging av isolasjon. Ved hjelp av avansert automatisk komprimeringsteknologi kan vi effektivt fjerne isolasjon og samle opp til fem ganger mer per lass. Vår prosess er nøye utformet for å sikre miljøbevaring. Med Isoteks Miljø får du en pålitelig og bærekraftig løsning for isolasjonsfjerning, og du kan være trygg på at både dine behov og miljøet blir prioritert.

leire flis

Leire og flis

Isoteks Miljø tilbyr effektive og fleksible tjenester for suging av leire og flis. Vi kan effektivt fjerne både leire og flis fra både oversiden og undersiden av bjelker. I tillegg kan vi også fjerne masse fra gulvspalter med en maksimal avstand på 3 meter. Den enkleste metoden innebærer å fjerne gulvet for å få direkte tilgang til materialet. Imidlertid krever suging fra undersiden mer innsats, da det innebærer gradvis fjerning av himlingen mens vi suger ut massen. Stol på oss til å håndtere dine behov for suging av leire og flis med presisjon og profesjonalitet.

sas hotellet

Ballaststein

Fjerne ballaststein på flate tak som er dekket med folie eller papptekking. Vi har erfarne medarbeidere og spesielle munnstykker som gjør denne jobben uten å skade folien. Steinen leveres til gjenbruk.

senke kjellergulv

Senke kjellergulv

Isoteks Miljø er her for å hjelpe deg med senke kjellergulv. Vi forstår viktigheten av å ha en solid grunnmur for kjelleren din, og vårt ekspertteam er dedikert til å tilby deg de beste løsningene. Med våre profesjonelle tjenester kan du være trygg på høy kvalitet og effektive resultater. Uansett om du trenger reparasjoner, oppussing eller nye installasjoner, har vi ekspertisen til å håndtere alt. Stol på Isoteks Miljø for alle dine behov når det gjelder senke kjellergulv, og la oss hjelpe deg med å skape et trygt og funksjonelt rom i kjelleren din.

Vi har maskiner og utstyr til å pigge gulv, knuse stein, betong og teglstein slik at massene kan suges ut

rivningsmasser

Rivningsmasser

Ved rivningsarbeide er ofte uttransport og avfallsbehandlingen en vesentlig del av jobben. Vi har materialknusere for tegl, betong, leca, gipsplater og sponplater. Etter at materialet er knust, suges det ut i rene fraksjoner direkte i containere. Hele denne prosessen er fri for støv. En knust fraksjon tar mindre plass i containere og det blir dermed mindre transport av avfall.

sandfang

Tømming av sandfang

Tømme sandfang på bensinstasjoner og lignende. Fordelen ved å bruke en vakuumlaster til dette er at vi ikke trenger å tilsette vann for å suge massen, derfor blir det mindre å deponere. Jobben går også mye raskere enn ved bruk av en vanlig slamsuger.

bulktank

Bulkmateriale

Vi utfører også jobben med å suge og blåse bulkmaterialer fra havarerte lastebiler. Når en bulkbil har havnet i grøfta kommer vi og suger opp massen fra tanken og blåser dette over i en annen bil. På den måten kan verdifull last tas vare på og bergingen av bilen kan foregå uten fare for søl og ytterligere skade.

forurenset masse

Forurenset masse

Forurenset masse kan trygt og effektivt fjernes under bygg med hjelp fra Isoteks Miljø. Vi er eksperter på håndtering av oljelekkasjer og lignende situasjoner, og står klare til å gi deg profesjonell assistanse. Ta kontakt med oss for å få den ekspertisen du trenger når det gjelder å fjerne forurenset masse under bygg etter oljelekkasjer og lignende hendelser. Vårt team av erfarne fagfolk er dedikerte til å håndtere disse situasjonene på en ansvarlig og pålitelig måte, slik at du kan være trygg på at forurenset masse blir håndtert på en miljøvennlig og forsvarlig måte. Isoteks Miljø er her for å hjelpe deg med å rydde opp og gjenopprette et sunt og sikkert arbeidsmiljø.

paalefundament

Pålefundament

Pålefundamenter er ofte en rimelig løsning ved oppsetting av terrasser, mindre påbygg, støyskjermer og lignende. Vi har utviklet en metode hvor vi suger hull i bakken ned til frostfri dybde eller ned til fjell. Dette gjøres uten å skade vegetasjonen. Fundamenthullet blir 25-30 cm i diameter, alt man trenger å tilbakefylle er en trillebår med pukk. Ingen skader på plener, helleganger eller lignende.

brannforebyggende

Brannforebyggende

Brannforebyggende tiltak i industrien er nødvendig. Vi kan rengjøre kabelgater og kulverter uten å skade sårbare installasjoner. Brennbare materialer som ligger vanskelig tilgjengelig kan suges ut.

rengjoering

Rengjøring

Rengjøring av maskiner og installasjoner som ikke tåler vann er ofte et problem. Med en kombinasjon av trykkluft og forskjellige sugemunnstykker kan vi fjerne støv og smuss. Dette gjøres blant annet på støperier og i smelteomner. Vi foretar også rengjøring under samlebånd eller andre steder som det er vanskelig å komme til.

Vi fjerner og komprimerer på bilen

  • stein og pukk
  • landbruks-masser
  • jord og leire
  • asbest
  • isolasjon og flis
  • kloakk
  • m.m

Kontakt oss

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 4 files.
Bilder sier ofte mer enn ord, legg gjerne ved situasjonsbilder. (gyldige filtyper: .jpg, .png, .doc, .pdf)