Hovedkontor

isoteks øst logo

Vi utfører arbeid over hele Østlandet

Med erfaring fra ulike bransjer har Isoteks Miljø Øst et kompetent team med lang erfaring innen isolasjon og god forståelse for utfordringer og behov i byggebransjen.

Våre tjenester

isolering hus orange

Isolering - nye og eldre bygg

Supersuger

Sanering

miljo yellow

Miljørådgiving

Isoteks Miljø Øst

Isoteks Miljø er et familieselskap med røtter tilbake til 1968. Vi var en av de første i landet til å utføre innblåsing av isolasjon, og har siden den gang stadig vokst og rekruttert ny kompetanse. Vi tilbyr nå våre tjenester i nesten hele Norge, og har 55 medarbeidere fordelt på 7 avdelinger.

Våre trofaste kunder finner du både i stat, fylke, kommune, blant entreprenører, i industri og privatmarkedet. Vi er offentlig godkjent for sanering av både inn- og utvendig asbest, og er autorisert innblåsingsentreprenør av ROCKWOOL® og Knauf Insulation. Vi er sentralt godkjent i tiltaksklasse 2 og godkjent leverandør fra Startbank.

isoteks tg logo

Sentralt godkjent

er en kvalitetsordning for foretak i byggenæringen. Registeret har opplysninger om alle foretak som har fått rett til å bruke kvalitetsmerket sentralt godkjent.

startbank logo

StartBANK

eies av Byggenæringens Landsforening (BNL) og er en åpen informasjonsbase (dokumentasjonsdatabase) der alle leverandører som oppfyller objektive kriterier kan bli registrert. Basen er tilgjengelig for alle aktører som inngår avtale om bruk av ordningen.

Vi hjelper deg med:

9

Miljørådgivning

Isoteks Miljø har konsulenter med lang erfaring innen miljørådgivning – og miljøsaneringsrapporter.

9

Isolering av nybygg for entreprenører og byggmestere

Spar tid og penger ved isolering av nybygg. Isoteks Miljø blåser isolasjon inn i alle konstruksjoner.

9

Etterisolering av loft, vegger og gulv

Etterisolering med blåsemetoden gir deg et raskt og bra resultat. Vi var blant de første i Norge som tok i bruk metoden, og har siden 1968 blåst Rockwool inn i alle typer konstruksjoner.

9

Supersuger - Vakumlaster

Vi hjelper deg å fjerne all typer masser med vår vakumlaster. Med slange og rør på opptil 300 meter, kommer vi til på selv de vanskeligste plasser og utfører støvfritt arbeid.

9

Sanering

Vi hjelper deg med håndtering av alle typer av helse- og miljøskadelige stoffer – alt fra planlegging, risikoanalyse og utførelse, til deponering og sluttbehandling.

Isoteks avd

Erfaring siden

Avdelinger

Vi har erfaring siden 1968, og som landets største leverandør på blåseisolering kan du være trygg på at ditt prosjekt er i kompetente hender.

Vi har erfaring siden 1968, og som landets største leverandør på blåseisolering kan du være trygg på at ditt prosjekt er i kompetente hender.

Kontakt oss

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 4 files.
Bilder sier ofte mer enn ord, legg gjerne ved situasjonsbilder. (gyldige filtyper: .jpg, .png, .doc, .pdf)