Avdelingsleder Isoteks Vest

Avdelingsledere Isolering Vest. Fast stilling. Isoteks Miljø Vest AS

På grunn av økende ordremengde har vi behov for en ny medarbeider som har hovedansvaret for salg og drift av blåseisolering for regionen Bergen / Hordaland. Kontoret er i Industriveien  på Os. Oppfølging og besøk på byggeplasser vil være en stor del av hverdagen. Arbeidsoppgaver vil være å gi tilbud med tilhørende oppfølging på blåseisolering til entreprenører, byggeiere og private. Koordinere oppdragene og varebestillinger med våre medarbeidere som utfører arbeidet.

Du bør ha grunnleggende kunnskap om bygging med tre, stål og betongkonstruksjoner.  Ha kjennskap til byggebransjen og førerkort klasse B.

Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig

Kontaktperson for stillingen er Vegar Tømta tlf 970 11 300  [email protected]

Tiltredelse etter avtale, kan gjøres raskt eller om noen måneder.

Bas sanering

Bas sanering / riving for saneringsavdelingen på Østlandet. Fast stilling. Isoteks Miljø AS

På grunn av økende ordre mengde trenger vi en ny Bas til å drifte arbeidet ute på byggeplasser. Hovedsakelig på østlandet, noe i Trøndelag. Reising fra mandag til torsdag må påregnes de fleste uker. Overnatting vil være på hotell som betales av selskapet.  Du vil disponere tjenestebil med tilhørende hengere.

Arbeidsoppgaver vil være sanering av asbest, tradisjonell riving. Jobbe selvstendig, ta ansvar og motivere de du er bas for. Ha kontakt med oppdragsgiver og avdelingsledere på Gjøvik. Delta på byggemøter når det er nødvending.

Du må ha godkjent utdanning for å jobbe med asbestsanering, førerkort klasse BE, god fysikk og like fysisk tungt arbeid og samtidig evnen til å rengjøre samvittighetsfullt.

Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Kontaktperson for stillingen er Håkon Solberg tlf 950 57 152  [email protected]

Tiltredelse etter avtale, kan gjøres raskt eller om noen måneder.